Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Weer grote bromfietscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 15-01-2009, 09.26 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GekkeBROMAAP (15-1-2009 om 23:14)
Echt zielig beetje controleren. vroeger heb je zelf ook een brommer gehad
Louise (15-1-2009 om 21:58)
,Ik woon aan het Baskenburgplein Er zijn regelmatig bestuurders die denken dat het normaal is om op het baskenburgplein hun stunten zoals wheelies te maken en dan vooral zonder licht. Rekening houden met kinderen en voetgangers houden is dan te veel gevraagd. Geweldige actie!
Rob (15-1-2009 om 20:20)
Rollerbank controle prima doorstaan geen bekeuring. Toch moet er worden gescoord ,rijbewijs verzekeringsbewijs alles klopt, helaas kentekenbwijs ligt thuis, niks waarschuwing of op bureau laten zien nee hoor meteen een bekeuring 30€ Burgemeester vast tevreden? Wie kwam er af met een waarschuwing?
Marwin (15-1-2009 om 19:46)
Feitelijk gezien stem ik er voor in dat de politie zo streng is op scooter rijders!! Maar wanneer je kijkt dat deze mensen ook jong zijn geweest vind ik het jammer dat het opvoeren van een scooter zo streng gerekend word. Het zijn wel de kleine puntjes,maar miss kunnen ze beter bij de grote beginne
Frans (15-1-2009 om 19:42)
Een domme, nietszeggende actie. Met het zomaar aanhouden van brommers en scooters bereik je niks, behalve dat je bonnen kunt uitschrijven voor zaken zoals slechte technische staat, of teveel vermogen. De overlast haal je daar niet mee weg. Een wassen neus dus.
Justin Pesek (15-1-2009 om 18:52)
Ik vind het kinderachtig dat weer de jeugd de pineut is.. Ze kunnen beter achter van die zeldzame straatlui in vlissingen aan gaan.. Wat is er nou erg aan een opgevoerde brommer, niemand rijd 40 met een schakel. Ik ook niet ! Vast tot ooit!
Cookie-instellingen beheren