Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Weer grote bromfietscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 15-01-2009, 09.26 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (15-1-2009 om 18:23)
@Duimverdient: Wat een ongelovelijke onzin ben je aan het uitkramen! Scooterrijders zijn 9 v/d 10 keer pubers die graag stoer (aso) doen. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat ze dat ook doen zodra ze hun rijbewijs hebben. Er zijn uitzonderingen, maar ik vind het wel erg kort door de bocht.
Leo (15-1-2009 om 15:16)
Erg naief om te denken dat het weer onschuldige schooljeugd is: ook hiertussen zitten zat opgevoerde scooters en verkeersmaniakken. Dat weet iedereen... Blijf ze lekker op de huid zitten en haal de roekeloze figuren er tussenuit: de onschuldigen hebben toch niks te vrezen? Zo simpel is het.
Mozes (15-1-2009 om 14:38)
Vind dit zelf een nogal kansloze actie, zodra er een rollerbank staat is dit ook op internet en via sms te lezen, dus welke idioot zal er dan nog daar langsscheuren
Jan-kees (15-1-2009 om 13:39)
Inderdaad is het zo dat nu weer de schoolgaande jeugd de pineut is. De raddraaiers die op hun achtwiel rijdend de Pres. Rooseveltlaan onveilig maken pak je hier echt niet mee. Natuurlijk dient een (brom)fiets in orde te zijn, maar er zijn veel belangrijkere zaken die aangepakt moeten worden.
Andere rien (15-1-2009 om 13:27)
Ze moeten toch ergens beginnen. Als ze eerst de auto's aanpakken roept iedereen 'waarom pakken ze niet eerst eens die scooterrijders aan', nou bij deze dus. Van mij mogen ze hoor, ik ben er voor. Ik rijd toch geen scooter meer.
Richard (15-1-2009 om 13:04)
Overlast in de wijk... moet je ook echt midden in de wijk een rollerbank zetten.. weet je zeker dat er genoeg overlast is
Cookie-instellingen beheren