Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij overval op woning in Middelburg

Toegevoegd: 15-01-2009, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een man is gisterenavond in Middelburg gewond geraakt toen hij werd overvallen in zijn woning aan de Oosterscheldestraat. 


Bij de man werd rond 23.45 uur aangebeld door drie onbekende mannen. Het slachtoffer werd naar binnen geduwd. Hij verzette zich hevig en raakte daarbij gewond. Wel gingen de overvallers op de vlucht. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij zou er echter niet ernstig aan toe zijn.
 
Van de overvallers ontbreekt tot op heden elk spoor. Voor zover bekend is er niets buitgemaakt. De politie is op zoek naar mensen die iets van de overval hebben gezien. De politie heeft vannacht nog een buurtonderzoek gehouden. Of dat iets heeft opgeleverd is nog niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (16-1-2009 om 18:48)
Misschien dat ze het eens moeten gaan plaatsen als de daders in een zaak als deze opgepakt zijn. Het lijkt door al die nieuwsberichten alsof iedereen er ongestraft mee weg komt. We moeten die smerige ratten niet op ideeen gaan brengen natuurlijk. Voor het slachtoffer: Erg veel sterkte toegewenst.
Joeri (16-1-2009 om 15:19)
Beste mevrouw Maastraat.... Politie bellen en verklaring afleggen.
Cahit (16-1-2009 om 11:59)
De schrik zal wel een poos in zitten bij die man dat dit zo dicht bij is gekomen eerst was het altijd in de grote steden ze moeten ze keihard aan gepakt worden ik wens die meneer veel strekt en hoop dat dit laffe daad stopt groetjes aan iedereen die er goed van zijn geschroken Cahit
Sun123 (16-1-2009 om 11:46)
Bewoonster maas/rijnstraat. Meld dit bij de politie. Waarschijnlijk dat u ook nog een signalement weet. U kunt altijd even bellen met de politie 09008844, en vragen wat het beste is om te doen. Sterkte voor het slachtoffer, triest van die mannen die dit hebben gedaan, echt gewoon laf!
Miracles (15-1-2009 om 21:12)
Beste Bewoonster van maas/rijnstraat. Ik zou zeker contact zoeken met de politie. Het lijkt erop dat u een tip heeft. Voor het slachtoffer; beterschap.
Lida (15-1-2009 om 17:13)
Wat erg voor die man zeg, ik hoop dat voor de rest alles met hem goed gaat, en ik doe s'avonds de deur niet meer open, er gebeuren steeds meer van die rare dingen, het wordt steeds gekker in Nederland.
Cookie-instellingen beheren