Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

dronken achter stuur ondanks waarschuwing

Toegevoegd: 15-01-2009, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 38-jarige man aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol.


De Goesenaar reed rond 02.10 uur over de Europalaan. Hij was eerder die nacht al door agenten aangesproken toen hij dronken over de Lombardstraat liep. De agenten hadden hem al gewaarschuwd niet achter het stuur te kruipen.

Even later reed de man echter toch rond in zijn auto. Hierop werd hij aangehouden. De man weigerde mee te werken aan de ademanalyse. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (16-1-2009 om 18:50)
Als agenten deze man al waarschuwen zal het vast niet de eerste keer zijn dat hij bezopen rond loopt / rijd of wat dan ook. Wanneer gaat de overheid nou eens echt tegen dit soort lui optreden? Op het moment dat er een kind van een hoge pief door een zuiplap om gereden wordt?
Groenewegen (16-1-2009 om 13:11)
Mensen zijn er door de drank nog niet genoeg ongelukken gebeurd het mooiste zou zijn met de auto weg geen alcohol. Sjaak
Matthijs (15-1-2009 om 19:10)
Gewaarschuwd worden en toch gaan rijden. Wat ben je dan voor een ongelovelijke ***. Dubbel zo hard straffen want een gewaarschuwd mens telt voor 2. Weigeren om te blazen? Sluit hem dan gewoon een paar dagen op dat maakt het weer een stuk veiliger op de weg.
Cookie-instellingen beheren