Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Politie snapt acht dronken bestuurders

Toegevoegd: 18-01-2009, 23.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde de rijbewijzen van acht automobilisten ingevorderd omdat zij onder invloed van alcohol achter het stuur zaten.


Op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg werd zaterdagavond een 35-jarige Oost-Souburgse vrachtwagenchauffeur betrapt op het rijden onder invloed.

Zondag rond 01.15 uur werd in Kruiningen een 23-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Toen een uur later een 23-jarige vriend hem kwam ophalen op het politiebureau, bleek ook die onder invloed van alcohol te hebben gereden. Ook hij werd aangehouden.
 

Zondag rond 02.30 uur zagen agenten op de Poortvlietsedijk een auto slingerend over de weg rijden. Het voertuig ging hierbij diverse malen over de middenstreep. In Scherpenisse werd hij aan de kant gezet waarna hij vrijwillig meeging naar het bureau voor een ademtest. Hieruit bleek dat ook hij teveel had gedronken.

De politie betrapte in Oostburg een 49-jarige automobilist uit de gemeente Sluis. In Terneuzen werd een 31-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aan de kant gezet en in 's Heerenhoek werd het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. Tot slot werd in Goes een 22-jarige Goesenaar betrapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (19-1-2009 om 19:13)
Maar wie zegt dat deze mensen stom dronken waren? bij 0,5 kan hij namelijk ook al afgenomen worden en dat is dus bij 2 biertjes wat eigenlijk wel mag. Je lichaam kan maar anders reageren die dag op alcohol. Er zijn er zoveel die drinken tot de toegestane hoeveelheid.
Souburger (19-1-2009 om 15:41)
Autos direkt in beslag nemen,gelijk de auto naar de sloop brengen en maak er maar een klein pakketje van,rijbewijs in nemen,en nooit meer terug geven,en een flinke boete er boven op ,en laat hem maar lekker lopen naar huis,hoe doden moeten er nog vallen door die zotten.
Ton (19-1-2009 om 09:01)
Voor de test van hun leven dat rose briefje kwijt en geef ze een taludmaaier om langs de A58 de bermen te onderhouden.
Jan (19-1-2009 om 08:56)
Ondanks de strenge controles is het kwaad niet uit te roeien.Het is onbegrijpelijk dat potentiele moordenaars van onschuldige slachtoffers steeds hun rijwewijs terugkrijgen. Her roze briefje moet gelijk in de papiervernietiger!!!!
Marjo (19-1-2009 om 00:56)
Wanneer rijden deze bestuurders weer? Hoop nooit meer. Volgens mij moet er veel meer aandacht aan het gebruik van alcohol in verkeer tijdens rijlessen en rijexamen worden besteed. Misschien ook in het onderwijs? Laat de jeugd films zien wat de gevolgen kunnen zijn die dronken mensen veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren