Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Thermphos

Toegevoegd: 01-11-2005, 19.31 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RITTHEM - Bij een bedrijfsongeval in Vlissingn-Oost is dinsdag aan het eind van de middag één persoon zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde op het terrein van Thermphos aan de Europaweg Zuid.

Rond tien over half vier kwam iemand op het terrein ernstig ten val. Al snel werden twee Middel-burgse ambulances (19124 & 19125), de bedrijfsbrandweer en de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gevraagd. De patiënt is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De man was tijdens werkzaamheden ongeveer 5 meter naar beneden gevallen en was hierbij met zijn heup op een betonnen rand gevallen. Over de precieze aard van de verwondingen is niets bekend. De arbeidsinspectie is ingeschakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren