Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Vernielingen op volkstuinencomplex in Goes

Toegevoegd: 19-01-2009, 14.18 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op het volkstuinencomplex aan de Ploegweg in Goes zijn het afgelopen weekend diverse vernielingen gepleegd.


Volgens de politie werden diverse tuinhuisjes vernield. Van glazen kassen zijn de ruiten ingeslagen. Ook werden groenten vertrapt en werden watertonnen omver gegooid. Volgens de melder is er voor duizenden euro's schade aangericht. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Mensen die iets van de vernielingen weten, of die iets gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844. Zij kunnen zich ook melden bij het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anton (19-1-2009 om 16:45)
Meoten we niet eens een keer ophouden met die werkstraffen en brandweerautos oppoetsen ? 40 stokslagen lijkt mij een beter idee ?
Bloem (19-1-2009 om 16:20)
Als die gasten nou zo graag vernielen dan vraag ol mij af waarpm doe jij dar dan niet in je eigen huis of sloop bij je ouders thuis maar dat doen ze nou nooit he want alleen asoos doen zulke dingen..
Marinet (19-1-2009 om 15:50)
Wat heeft zoiets nou voor zin,om zoveel schade te verrichten in zo,n groente tuin,waar de meeste mensen heel veel moeite voor doen om zo iets op orde te krijgen,ik hoop dat ze toch gepakt worden waardoor de schade verrekent kan worden
Hans (19-1-2009 om 15:50)
Wat een zinloze vernielingen. Eigenaren steken hier veel werk in en in 1 weekend wordt de zaak vernield. Hopelijk worden deze vernielers gepakt en gestraft met 240 uur werkstraf op een volkstuinen complex.
Cookie-instellingen beheren