Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Automobilist schept fietser in Nieuwland

Toegevoegd: 19-01-2009, 15.32 uur
Automobilist schept fietser in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de Nieuwlandseweg bij Nieuw- en Sint Joosland is maandagmiddag een fietser geschept door een automobilist.
 
De fietser, een 56-jarige man uit de gemeente Middelburg, en de automobilist kwamen rond 15.15 uur met elkaar in botsing toen de 35-jarige automobilist uit de gemeente Veere de oprit van de A58 richting Vlissingen opdraaide. De fietser vloog over de motorkap van de auto en kwam vervolgens op de weg terecht.
 
De ambulancedienst kwam ter plekke om het slachtoffer te behandelen. Over de aard en het letsel van de man is niets bekend. De automobilist raakte niet gewond.


Door het ongeval was de oprit van de A58 enige tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Autorijder (20-1-2009 om 18:17)
Dit stuk mag je 80! Pas vanaf viaduct in de richting van Nw en St Joosland mag je max 50. In de richting van Middelburg mag je zelfs het hele stuk 80 behalve bij de werkzaamheden. Dit is de oprit van de snelweg, Vanaf elke kruising vervalt voorgaande beperking tenzij opnieuw aangegeven door borden
Wielrenster (20-1-2009 om 16:48)
Ik vind het daar inderdaad voor fietsers een rotpunt evenals bij de Roode Leeuw. ik snap niet dat je daar op de fiets een op- of afrit naar de snelweg moet oversteken. Kan dat nou niet anders?? Levensgevaarlijk !!
Monique (20-1-2009 om 12:57)
Beste nieuwlander, ik ben geschept door een auto daar en toen 2 x over de kop geslagen dus moet ik niet na gaan bij me zelf en ja ik weet dat je nu er ook maar 50 mag. vrij uitzicht vind ik niet en daar denken meer mensen zo over. ben ook blij dat er nu maar 50 gereden mag worden.
Nieuwlander (19-1-2009 om 23:16)
Beste Monique, Je hebt daar vrij uitzicht en er staan voldoende borden. Er valt een ander niets te verwijten wanneer jij daar een fietser over het hoofd ziet. Als jij daar een ongeluk krijgt, terwijl je 80 km per uur rijdt, moet je echt bij jezelf te rade. Je mag daar sinds jaar en dag maar 50!
Mark (19-1-2009 om 19:44)
Sterkte voor alles......!!!
C.K.van Oosten (19-1-2009 om 18:20)
Oversteekplaatsen zijn niet gevaarlijk, het zijn de mensen die zonder respect voor andere weggebruikers door het verkeer racen. En dan doel ik zowel op automobilisten als op wielrijders en voetgangers.
Cookie-instellingen beheren