Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Hond aangereden door auto in Tholen

Toegevoegd: 20-01-2009, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Op de Abrahambeeckmanweg in Tholen is dinsdagmiddag een hond aangereden door een personenauto. De hond heeft de aanrijding niet overleefd.


Rond kwart over drie vond de een aanrijding plaats. De hond liep los en werd over het hoofd gezien door een automobiliste uit Halsteren.

De dierenambulance uit Bergen op Zoom heeft het dier opgehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tram (22-1-2009 om 11:58)
Het laten los lopen van in hond is opgenomen in de APV. Binnen de bebouwde kom mag het in veel plaatsen niet. Is ook niet verstandig om een hond los te laten lopen is en blijft een dier onvoorspelbaar (bv. een poes roets en weg is tie) nee mijn hond doet dit niet.
Natasja (22-1-2009 om 10:50)
Een hond mag idd niet loslopen alleen in de daarvoor bestemde losloopgebieden. Die heb je in de bebouwde kom en buiten. Dit is om de hond te beschermen tegen dit soort ongelukken.
J (22-1-2009 om 08:10)
Zeker in een woongebied kan je dit soort dingen verwachten net als overstekende kinderen.Ben niet op de hoogte van de situatie daar maar als ik ga wandelen laat ik mn hond ook los,en hoop maar dat men de snelheid aanpast in een woonwijk
Jeanine schot (21-1-2009 om 23:59)
Ik kreeg een knoop in mijn maag toen ik het hoorde. De hond is aangereden bij een school en het had veel impact op de scholieren. De straat waar de hond is aangereden is doodlopend en grenzend aan argrarisch gebied. Ik wens de eigenaars van de hond en de bestuurster v/d auto veel sterkte toe.
Doet r nie toe (21-1-2009 om 23:22)
Een hond mag zeker los lopen buiten de bebouwde kom, maar met een beetje verstand laat je je hond niet los waar auto's rijden, dat is vragen om problemen. het is en blijft een dier, dus onvoorspelbaar. triest voor de hond. en wat zal die chauffeur zich rot geschrokken zijn.
Peter (21-1-2009 om 19:44)
Een hond mag wel degelijk los lopen buiten de bebouwde kom,in de bebouwde kom niet dus. ik vindt het zonde voor de hond,eigenaars moeten beter opletten. maar de hond is de klos.
Cookie-instellingen beheren