Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 91 km

Man voor zesde keer zonder rijbewijs achter stuur

Toegevoegd: 23-01-2009, 09.19 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De politie heeft woensdag in Ritthem een man aangehouden die de afgelopen jaren al maar liefst vijf keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De automobilist, een 25-jarige Vlissinger, reed woensdag rond 10.50 uur over de Marie Curieweg bij Ritthem toen hij aan de kant werd gezet door de politie. De man bleek (nog steeds) niet in het bezit van een rijbewijs en kreeg daarom een bekeuring.

De Vlissinger beledigde de agenten en zodoende werd hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

De man is volgens de politie in de periode van 2005 tot 2009 al vijf keer eerder bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat nu te doen (23-1-2009 om 19:04)
Ben benieuwd wat de rechter hier van vind,en wat voor een straf deze persoon krijgt.Nog meer benieuwd wat de rechter als motivatie heeft van deze overtreding. Maar ja zolang het mij niet raakt kan het onze tijd wel duren,he mijnheer de rechter.
Angelique (23-1-2009 om 16:47)
Blijkbaar is 5x een boete betalen nog steeds goedkoper dan een rijbewijs bekostigen......
Laurent ex MP (23-1-2009 om 14:29)
Niet te geloven 6 keer. Hier zou OM toch zwaarder straf moeten tegen opleggen wand deze persoon is een gevaar voor de maatschapij niet verzekerd en rijden zonder rijbewijs hoe haal je in je hoofd om zoiets te doen. En nogmaals de politie doet wat ze moeten doen hun werk doen en dat doen ze ook.
Jan (23-1-2009 om 13:19)
Bij zo'n recidivist gewoon de ontnemingsmaatregel toepassen, dus: auto afpakken en opslaan bij de Domeinen, vervolgens verkopen. Dat lijkt me de juiste methode. Inderdaad is zo'n type een potentiele moordenaar. Daarnaast: geen rijbewijs dus niet verzekerd. Waar blijf je met je schadeverhaal?
Moeders (23-1-2009 om 13:13)
STOER ???????? Het is gewoon STOM !!!!!!!! Hoewel het sommige mensen lukt om jaren zonder rijbewijs rond te rijden. Maar zonder rijbewijs ben je ook niet verzekerd, en als er iets gebeurt zijn de gevolgen niet te overzien. Voor het geld van de boetes had hij een rijbewijs kunnen halen!
Boedsr (23-1-2009 om 12:29)
Deze persoon opsluiten voor 6 jaar want rijden zonder rijbewijs is een misdrijf
Cookie-instellingen beheren