Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt tijdens ruzie in op andere auto

Toegevoegd: 24-01-2009, 09.55 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht iemand aangehouden omdat hij doelbewust op een andere auto was ingereden.


De verdachte, een 32-jarige Middelburger, had ruzie op Achter de Houttuinen. Hij reed tijdens die ruzie opzettelijk in op een auto waar mensen in zaten. De politie wist de man aan te houden. Hij wordt vernieling en poging tot zware mishandeling ten laste gelegd.

Een 30-jarige Middelburger die de aanhouding van de automobilist probeerde te belemmeren werd ook aangehouden. Over de aanleiding van de ruzie is niets bekend gemaakt. Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (25-1-2009 om 14:19)
Een groep is al weken lang 's avonds straatrace's aan het houden en de politie doet helemaal niets. Eindelijk is er iemand die iets durfde te doen alleen is hij per ongeluk tegen de andere auto aan gereden toen hij op de vlucht moest voor deze groep toen hij er iets van zei. .
Ron (25-1-2009 om 10:36)
Gewoon ziek om je auto als wapen te gebruiken. Wees dan een vent en los het met praten op.
Cookie-instellingen beheren