Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt drie dronken weggebruikers

Toegevoegd: 24-01-2009, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere dronken weggebruikers betrapt. Eén van hen is zijn rijbewijs kwijt.


Een 17-jarige bromfietser uit Goes reed vannacht met hoge snelheid de Sint Jacobsstraat in zijn woonplaats in. Hij kon door hard remmen voorkomen dat hij een mensenmassa inreed. Wel verloor hij de controle over zijn scooter en kwam hij ten val.

Het voorval deed zich voor onder de ogen van twee politieagenten. De jongen werd aan een blaastest onderworpen en de beginnend bestuurder bleek ruim drie keer te veel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingenomen.
 

Op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee werd een 58-jarige automobilist uit het Belgische Hoogstraten aan de kant gezet. Een blaastest wees uit dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van drie uur. Ook kreeg hij een boete van 450 euro. Deze werd direct voldaan.

In Terneuzen werd een 28-jarige automobilist uit die plaats gecontroleerd op de Reuzenhoeksedijk. Hij bleek drie keer te veel gedronken te hebben. Bovendien bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Deze man kreeg een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edze (26-1-2009 om 18:22)
Hallo ik ben de 17-jarige bestuurder van de Scooter. Bij deze biedt ik mijn verondschuldigingen aan voor het gene wat ik heb gedaan en hoe sommige mensen er over denken. Ik ben fout geweest. Maar ik ben niet ten val gekomen...
Ron (25-1-2009 om 10:34)
Ik ben het met de onderstaande reactie eens. Ze mogen die automobilisten best bij de eerste keer al dat ze met te veel op gaan rijden, confronteren met wat er had kunnen gebeuren. En dan bedoel ik dat ze ook filmpjes te zien krijgen en slachtoffers te spreken krijgen..
R (24-1-2009 om 15:21)
Tijdens de jaarlijkse herdenking van verkeersslachtoffers de potentiele moordenaar op het bordes zetten en zeggen dat hij een van die velen ellendelingen is.
A.Schot (24-1-2009 om 10:56)
Verantwoordelijkheid is ver te zoeken. Mijnsinziens rijbewijs levenslang intrekken. Er gebeuren te veel ongelukken met dodelijke afloop. Gezinnen verscheurd van verdriet.
Cookie-instellingen beheren