Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Dronken automobilisten betrapt bij controle

Toegevoegd: 25-01-2009, 23.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Tijdens alcoholcontrole op de Grindweg in Tholen is zondag een 30-jarige automobilist uit Tholen betrapt op rijden onder invloed. Ook op de A58 werd een Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed.


De 30-jarige automobilist uit Tholen reed omstreeks 01.30 uur over de Grindweg. Bij een alcoholcontrole moest de man een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

Op de A58 bij Goes werd zondag om 17.15 uur een 32-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed. De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mini en Maxi (26-1-2009 om 14:55)
Stelletje zuiplappen zijn het..die wegpiraten!!! En dat krijgt enkel maar een rij-verbod...tss het is te zot voor woorden. Afpakken dat rijbewijs. Zulke mensen leren toch niks van de boetes die ze moeten betalen en volgende keer stappen ze weer bezopen achter het stuur. Totdat 't een keer mis gaat
Cookie-instellingen beheren