Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 223 km

Inbraken in Sas van gent en Burgh Haamstede

Toegevoegd: 26-01-2009, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde zijn er inbraken gepleegd in Burgh-Haamstede en Sas van Gent. De schade loopt in de duizenden euro's.


Tussen vrijdagmiddag 13.45 uur en maandagmiddag 13.00 uur werd er ingebroken in een woning boven een horecagelegenheid aan de Oostkade in Sas van Gent. Uit de woning zijn enkele duizenden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen vrijdagmiddag 12.00 uur en maandagmiddag 15.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Beatrixstraat in Burgh-Haam-stede. Uit de woning zijn beeld- en computerapparatuur, mobieltjes, dvd's en sieraden met onbekende waarde weggenomen.
 
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (27-1-2009 om 20:55)
Ja het kan wel zo zijn dat je niet veel geld cash in huis moet hebben liggen luckyboy, Maar lees ff goed en staat een woning boven een horecapand, dus het kan ook zijn dat de eigenare van de horecapand in die woning wonen en hun omzet bewaren in hun woning ofzo, maja kluisje was handig geweest!
Marinet (27-1-2009 om 16:52)
Ik denk dat we terug moeten naar de tijd van vroeger,gewoon meer blauw op straat.
Vonck (27-1-2009 om 16:35)
Wij hebben ook regelmatig cash geld in huis. Soms is het niet mogelijk om anders (uit) te betalen. Je huis is je haven, de plaats waar je jezelf veilig moet voelen. Beveilig je huis en probeer dit gevoel niet te verliezen. Ondanks alle beangstigende nieuwsberichten.
Luckboy (27-1-2009 om 10:08)
Als je 't over komt is 't wel schrikken, Sterkte gewenst ....Maar toch niet erg slim om veel cash geld in huis te hebben , nu indeze tijd. En wat er niet is kunnen ze niet meenemen . Je hebt nu ( bijna allemaal ) een pinpas.
Cookie-instellingen beheren