Weerbericht:
Oplossende stapelwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw vast in lift Schoolstraat Oud Vossemeer

Toegevoegd: 29-01-2009, 09.20 uur
Vrouw vast in lift Schoolstraat Oud Vossemeer
Door: JW Kempeneers

OUD VOSSEMEER - In de Schoolstraat in Oud-Vossemeer is woensdagmiddag een vrouw vast komen te zitten in een lift.

De vrouw was met de lift op weg naar de eerste verdieping van een ouderenflat waarna de lift vast kwam te staan. Omdat de vrouw het alarmsignaal in de lift had geactiveerd kwam een monteur van de woningstichting ter plaatse om de lift te openen.

Doordat de vrouw dreigde weg te vallen werden vervolgens met spoed een ambulance en de brandweer ter plaatse gevraagd. De monteur kon inmiddels de liftdeur openen waarna de vrouw opgevangen kon worden door ambulancepersoneel. De vrouw had echter geen medische hulp nodig en kwam met de schrik vrij. De brandweer kon zonder ingezet te zijn geweest terug keren naar de kazerne.

De ambulance die met spoed door de Molenstraat reed had wat obstakels aan de daar geparkeerde auto's. De spiegel aan de rechterzijde van het voertuig kwam in aanraking met een geparkeerde auto, waardoor de spiegel beschadigd raakte.

De lift in de flat is tijdelijk buiten gebruik gesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750