Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
116 files van totaal 492 km

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (2-3-2009 om 14:36)
Hierbij wil ik mijn medeleven betuigen aan de nabestaande en de omstanders. hoop dat je nu rust heb in je hoofd kan me het zo voorstellen, mijn maatje gaf het rust. Jou hopelijk ook. Familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
Ikke (2-3-2009 om 10:55)
Ik heb hier op 300 m op staan kijken hij stond aan mij kant verschrikkelijk! Zou graag in contact willen komen met een vrouw die voor mij in de auto stond en 2 jongens die er gelijk naar toe liepen.Ik heb heel veel problemen nu als ik over een spoor moet. sterkte voor de ooggetuigen en de fam.!
Linda (5-2-2009 om 17:00)
Lieve Marco, We zijn een goede vriend verloren altijd stond je voor me klaar ....Dit nieuws is niet te dragen,hopelijk is het nou eindelijk rustig in je koppie...Ik zal je missen.
Jan en thea (3-2-2009 om 19:20)
Lieve Marco..wij beide hopen dat je nu je rust hebt gevonden.. je was altijd voor ons een leuke en prettige collega.. wij zullen daarom ook altijd op deze manier aan jou blijven denken.... dag Marco..... Jan en Thea....
Je Collega`s (2-2-2009 om 20:56)
Totale verslagenheid onder je collega`s (Leté) waarmee je een paar jaar mee samenwerkte. Een hoop vragen blijven onbeantwoord maar wij hopen dat je de rust heb gevonden. Wj wensen iedereen veel sterkte met dit verlies M. rust zacht
Een bekende van M (2-2-2009 om 13:09)
Frank en andere na bestaande sterkte zo veel vragen flitsen door mijn hooft waarom en wat dacht m wat was er met hem aan de hand waarom laat hij ons hier zo machteloos achter M ik miss je
Cookie-instellingen beheren