Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 66 km

Jongen gewond na aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 14.27 uur
Jongen gewond na aanrijding
Door: Anne Goudzwaard
GOES - Vanmorgen omstreeks 08.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het zebrapad bij het ROC in Goes.


Een 30-jarige automobiliste uit Goes kwam vanuit de richting van de Kloetingseweg en zag een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, die juist het zebrapad overstak, over het hoofd. De vrouw schepte de jongen en deze kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht.

De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, daar constateerde men in ieder geval een gebroken schouder. Over enig hoofdletsel is nog niets bekend. In het ziekenhuis wordt op dit moment een scan van zijn hoofd gemaakt.

Tegen de vrouw die het ongeval heeft veroorzaakt wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (29-1-2009 om 15:45)
Zebrabad??? is niet te zien op de foto, lijkt meer een fietspad. Sommige mensen kunnen dan misschien geen autorijden, maar sommige steken ook zomaar overal ineens over.
Sonja (29-1-2009 om 15:44)
Een auto, bus, vrachtwagen maakt niet uit wat, MOETEN ALTIJD STOPPEN voor een zebrapad ! hoevaak worden er mensen aangereden die een zebrapad oversteken? dit gebeurt toch zeker wel vaak genoeg.. naar mijn mening té vaak. veel sterkte en een goed herstel toegewenst voor de 15 jarige jongen!
Jeroen (29-1-2009 om 15:21)
Iedereen uit zn doppen kijken. Nu is het een auto maar bussen kunnen er ook wat van. Sterkte!
Neeltje (29-1-2009 om 15:20)
Mijn zoon zag het ongeluk gebeuren. Het slachtoffer zijn schoenen vlogen door de lucht. Dus het zal wel niet zo zachtjes zijn aangekomen... Beterschap toegewenst.
Esther (29-1-2009 om 15:18)
Goed uit je doppen kijken geldt net zo goed voor de schoolgaande jeugd op de fiets of te voet De schoolgaande jeugd gaat er autmatisch vanuit dat de bestuurders alles goed kunnen zien en dat ze niet meer hoeven te kijken als ze oversteken via of ook vaak niet via een zebrapad of op rotondes fietsen
Matthijs (29-1-2009 om 14:38)
Mensen rijden tegenwoordig met oogkleppen op en kijken nergens naar. Je weet toch dat er bij een school rond die tijd veel voetgangers lopen. Dus oogkleppen af en UIT JE DOPPEN KIJKEN! Veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst aan de jongen.
Cookie-instellingen beheren