Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond na aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 14.27 uur
Jongen gewond na aanrijding
Door: Anne Goudzwaard
GOES - Vanmorgen omstreeks 08.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het zebrapad bij het ROC in Goes.


Een 30-jarige automobiliste uit Goes kwam vanuit de richting van de Kloetingseweg en zag een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, die juist het zebrapad overstak, over het hoofd. De vrouw schepte de jongen en deze kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht.

De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, daar constateerde men in ieder geval een gebroken schouder. Over enig hoofdletsel is nog niets bekend. In het ziekenhuis wordt op dit moment een scan van zijn hoofd gemaakt.

Tegen de vrouw die het ongeval heeft veroorzaakt wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (30-1-2009 om 12:00)
Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je kijkt of de automobilist ook werkelijk stopt!! Op een zebrapad heb je idd voorrang maar je moet het doen ook wel krijgen en als ik die niet krijg steek ik niet over!!!
Coby (30-1-2009 om 09:46)
Misschien is het een idee om bij de zebrapaden eens verlichting te zetten. Het is winter, schemerdonker is gevaarlijker dan gewoon donker, iedereen draagt donkere kleding. Ook als je niet hard rijdt en goed kijkt, kun je ineens verrast worden. Beterschap jongen, hoop dat het snel goed met je gaat.
Pietje bell (30-1-2009 om 08:56)
Anton bedoelde dat die voetganger wss op het laatste moment besliste dat hij maar even over moest gaan omdat hij op een zebrapad toch voorrang heeft. Wss donkere kleding aan..Ok je hebt verantwoordelijkheden in de auto, maar zeker als voetganger ook even goed nadenken...een auto komt best hard aan
John S. (30-1-2009 om 08:55)
Een verkeersregel is, dat je bij een zebra als een voetganger de intentie heeft om te gaan oversteken je als bestuurder (ook fietsers!) dient te stoppen en de voetganger laat oversteken. Ik wens het slachtoffer een spoedig herstel toe!
S (30-1-2009 om 08:54)
Altijd oogcontact zoeken met bestuurder, dan weet je dat hij/zij je gezien heeft. Maar het is en blijft een rot kruispunt, zo vlak voor een school!! sterkte allemaal
Anja (30-1-2009 om 07:37)
He knul, ik zag het gebeuren en was als eerste bij je. Ik ben blij te lezen dat je hoofdverwondingen meevallen.Beterschap. Ook sterkte voor de automobilist, zij was heel erg geschrokken. En voor iedereen:opletten bij zebrapaden en uitkijken met oversteken.
Cookie-instellingen beheren