Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Jongen gewond na aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 14.27 uur
Jongen gewond na aanrijding
Door: Anne Goudzwaard
GOES - Vanmorgen omstreeks 08.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het zebrapad bij het ROC in Goes.


Een 30-jarige automobiliste uit Goes kwam vanuit de richting van de Kloetingseweg en zag een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, die juist het zebrapad overstak, over het hoofd. De vrouw schepte de jongen en deze kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht.

De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, daar constateerde men in ieder geval een gebroken schouder. Over enig hoofdletsel is nog niets bekend. In het ziekenhuis wordt op dit moment een scan van zijn hoofd gemaakt.

Tegen de vrouw die het ongeval heeft veroorzaakt wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (2-2-2009 om 13:42)
Djoey en alle familie heel erg sterkte gewenst,en dat ie weer maar vlug thuis mag komen en genezen. pfff t was me wel even schrikken ik vind al die oordelen op deze site soms wat hard hoor...vanachter de computer lijkt alles zo simpel. het heet niet voor niets ONGELUK
Marleen (1-2-2009 om 09:30)
Fijn dat we bij de reacties kunnen lezen hoe het met het slachtoffer is, ik heb het ongeluk zien gebeuren. Djoey, ik wens je heel veel beterschap en een spoedig en volledig herstel toe. Bestuurster ook sterkte gewenst
Ron (31-1-2009 om 15:56)
Ik vind het erg voor die jongen en ik hoop dat hij er goed bovenop komt. Voor de 30 jarige automobiliste is het ook erg. Dit heeft ze echt niet met opzet gedaan. Ik ga het niet goedpraten , maar ik wil ze allebei sterkte wensen. Groeten: Ron.
Vonck (31-1-2009 om 12:49)
3ce... Lijkt me beter dat u uw rijbewijs in gaat leveren de ogen en verkeerskennis zijn naar mijn idee niet meer zo best. Gek he dat de auto niet OP het zebrapad maar pas op de fietsoversteekplaats tot stilstand is gekomen. Dit heet een remweg. Op de foto zie je duidelijk een bordje zebrapad.
Piet (31-1-2009 om 10:59)
Nathalie : idd je hebt op zebra paden voorrang......maar steek jij over als je ziet dat een auto niet stopt??? Maar ja als je niet kijkt en gewoon oversteekt omdat je bij een zebra pad en denkt "ik heb voorrang".........
Jan (31-1-2009 om 10:13)
Wim, ik heb goed gekeken de zebra staat net niet op de foto. De jongen is door de lucht 'gevlogen'.
Cookie-instellingen beheren