Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Verdachte bommelding aangehouden

Toegevoegd: 30-01-2009, 16.57 uur
Verdachte bommelding aangehouden
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft donderdag een 25-jarige Middelburger aangehouden voor de valse bommelding in Heinkenszand vorig jaar.

Op 20 december vorig jaar kwam er rond kwart over negen een bommelding binnen in de Stenge in Heinkenszand. Hier was een Turks bruiloftsfeest in volle gang. Bomexperts van de politie hebben toen uitgebreid onderzoek gedaan in de sporthal en de toiletten. Ook is de auto van het bruidspaar grondig onderzocht.


De verdachte is door de politie in verzekering gesteld.

Zie ook: Bommelding verstoort Turkse trouwerij


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (30-1-2009 om 21:23)
Prima zaak dat de politie die flauwe en kinderachtige man hebben geoakt. Flinkt hoor een trouwfeest op die manier te verstoren.
Frans (30-1-2009 om 20:09)
Ze moeten die verdachte waneer hij het heeft gedaan maar eens een goede boete geven en die zerziekte trouwerij laten betalen voor die mensen is die trouwdag goed verpest
Nickey (30-1-2009 om 20:04)
Als deze man het gedaan heeft,laat hem dan maar ff brommen.Of het Hollanders of Turkse medemensen zijn maakt niet uit.Verhaal de kosten maar op hem.Zoiets doe je gewoon niet.
Remco (30-1-2009 om 18:47)
Ben wel nieuwsgierig hoe dit af gaat lopen want zeggen dat een vliegtuig gekaapt wordt is een teroristische bedreiging dit vindt ik ook van een bommelding dus ik vindt dat deze mensen de zelfde straf moeten krijgen 2 jaar dus als ik me niet vegis.de straffen in nederland moeten toch hoger vindt ik
Cookie-instellingen beheren