Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 373 km

Voetganger omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 30-01-2009, 18.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Bij een verkeersongeval op de Eerste Deltaweg ter hoogte van Colijnsplaat is vrijdagavond en 22-jarige vrouw uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond kwart over zes is de vrouw uit een streekbus gestapt en stak daarna de weg over. Een 44-jarige automobiliste uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude was door groen licht de weg opgereden. Ze kon de voetgangster niet meer ontwijken.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gehouden. Tijdens het onderzoek was de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (1-2-2009 om 13:00)
Nu weten we dat de vrouw in de auto met groen licht de kruising is opgereden. Ik denk dat de Vlissingse haast had en ms niet goed uitgekeken heeft? Maar helaas lijkt zij degene die fout gehandeld heeft. Maar het is ook in-triest is voor de bestuurster, want zo'n ongeluk vergeet je nooit meer!
Anoniem (31-1-2009 om 22:05)
Ik lees hier niemand de overheid een directe schuld toewijzen. En geef nou zelf toen, wie is er nog nooit door een rood stoplicht gelopen? Dit is gewoon verschrikkelijke pech voor dit meisje, een gokje is verschrikkelijk uitgepakt. Ik wens haar familie en vrienden ontzettend veel sterkte toe!!
G de R (31-1-2009 om 21:49)
Het is sowieso een gevaarlijke plek om over te steken zelf als je via het zebrapad gaat.
Peter (31-1-2009 om 21:32)
Voetgangerstunnel was helaas te duur...dit tragische ongeval is voor de nabestaanden een onbetaalbaar gemis ! Ik wens hen hierbij enorm veel sterkte ! Dit kruispunt BLIJFT levensgevaarlijk , ik zie meerdere keren per week mensen met hoge snelheid door rood jakkeren...roodlichtcamera's NU !!
Jane (31-1-2009 om 19:23)
Sterkte voor de nabestaanden en voor de bestuurster van de auto.. Nog niet zo heel lang geleden hebben ze hier stoplichten geplaatst, ook speciaal voor de voetgangers.. Zij is op een ander stuk de weg overgestoken, als ze via de stoplichten was gelopen was dit niet gebeurd. Zeer triest..
Dirk (31-1-2009 om 19:07)
Wat erg zeg, Jeetje hoeveel doden zijn er tegenwoordig wel niet de verliezer, verliezer van een ongelijk gevecht.....Ik heb het zelf ook meegemaakt, dit slijt niet, maar het komt bij mij iedere dag weer terug. Schuldgevoel terwijl je niet schuldig bent, maar er is wel iemand zijn leven verloren....
Cookie-instellingen beheren