Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Voetganger omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 30-01-2009, 18.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Bij een verkeersongeval op de Eerste Deltaweg ter hoogte van Colijnsplaat is vrijdagavond en 22-jarige vrouw uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond kwart over zes is de vrouw uit een streekbus gestapt en stak daarna de weg over. Een 44-jarige automobiliste uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude was door groen licht de weg opgereden. Ze kon de voetgangster niet meer ontwijken.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gehouden. Tijdens het onderzoek was de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danielle (31-1-2009 om 09:33)
Gecondoleerd voor de nabestaanden deze weg is voor voetgangers levensgevaarlijk je word zo omver gereden zo zie maar het gebeurd ook er staan we stoplichten maar ook voor voetgangers zou dit veiliger zijn er moet eerst wat gbeuren eer er wat aan gedaan word
(k)ikke® (31-1-2009 om 08:44)
Nabestaanden en tegenpartij sterkte, slordig dat er bij z'n drukke kruising geen voetgangerstunnel is gemaakt. Hier had de overheid beter moeten na denken.
Evie (31-1-2009 om 00:49)
Vreselijk, wij reden daar net en zagen het akelige witte kleed over een persoon gelegd worden, helaas weer een leven! We weten helaas vanuit ons eigen gezin wat het is om zo'n bericht te moeten krijgen... Zo'n beeld is dan echt niet fijn, maar vooral het verdriet wat volgt!! Sterkte!
Me (30-1-2009 om 21:52)
Gecondoleerd& sterkte voor broers/zussen, ouders en degene die de voetganger aanreed!
Marja (30-1-2009 om 20:54)
Veel sterkte voor de nabastaanden omstanders en hulpverleners.
Corina Smit-Bijl (30-1-2009 om 20:26)
Sterkte voor de familie!
Cookie-instellingen beheren