Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 31-01-2009, 11.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een steekpartij in de binnenstad van Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt.


Rond kwart voor twee kreeg het slachtoffer in de buurt van de Scheldestraat en de Kasteelstraat ruzie met een 27-jarige plaatsgenoot. De ruzie eindigde in een steekpartij. De Vlissinger is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.

De vermoedelijke 27-jarige dader is dezelfde nacht nog aangehouden door de politie en zit nog vast. De twee mannen zijn bekenden van elkaar. Het onderzoek naar de steekpartij is nog niet afgerond en de politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Zij worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau in Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chill (8-4-2009 om 13:37)
Vroeger was er wet van de sterkste, tegenwoordig wet van de valste. Beheersing kan je veel ellende besparen!
Erik (1-2-2009 om 09:43)
"vroeger werd alles netjes uitgepraat" Nou, nee hoor! Ook vroeger was er geweld. Alleen wel met een groot verschil. Vroeger sloeg je "mekaar flink op de bek" om daarna weer samen een pilsje te drinken. Nu moeten er gelijk wapens aan te pas komen. Wees en vent / wijf en vecht met je vuisten.
Christian (1-2-2009 om 00:43)
Te gek vol woorden, is het de mode om iedereen af te rossen en neer te steken? vroeger werd het netjes uitgepraat!
Bram (1-2-2009 om 00:13)
't Ja van je kennissen moet je het hebben. Op die manier is in ieder geval direkt de dader bekend Nu nog maar afvragen of die gestoken heeft. Erg dat hij zich niet kan beheersen.
Anoniem (31-1-2009 om 21:49)
Die 27-jarige kwam de kroeg in om ff zn gezicht te laten zien, hij kwam alleen, en vertrok met ruzie. Wellicht gaat het hier om iets anders. Bij de politie zeg ik niks, die geven je naw gegeven aan de verdachte, die heeft immers het recht te weten wie tegen hem getuigd (aldus de wet en de politie).
Anoniem (31-1-2009 om 21:48)
Hmmz.. ik heb zowaar een zwaar vermoeden dat deze twee mannen al eerder ruzie hadden in de kroeg. Het ging er om dat de 27-jarige de vriendin van de 21-jarige (die wonen bij elkaar in huis op kamers) een paar klappen in huis had gegeven.
Cookie-instellingen beheren