Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurders gepakt bij controle

Toegevoegd: 31-01-2009, 12.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie Zeeland van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd voor het rijden onder invloed.


Even na twee uur werd een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle aan de Snoodijkstraat in Wemeldinge gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit een ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 5,6 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes werd rond half drie een 27-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit een ademanalyse bleek dat de man ruim drie maal teveel had gedronken.

Tegen hem is ook proces-verbaal opgemaakt en ook zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (6-2-2009 om 00:20)
@ Hein; Waarom concludeer jij dat ik het niet eens ben met een dergelijke controle?? Ik ondersteun BOB! Vind alleen dat er veel aandacht aan word besteed in de media. Kom zelf uit de randstad en als ze daar iedere (alcohol)controle in het nieuws brachten was er geen plek meer voor ander nieuws!
Con (2-2-2009 om 08:46)
Mee eens??? ja natuurlijk ben ik het ermee eens, ik drink zelf nooit !!!! dat bedoel ik nou, LEES eerst eens voordat je reageert, niks mis met een booreltje op maar neem dan een TAXI of iemand die je nuchter naar huis rijd
Hein (1-2-2009 om 13:12)
Michael. Controles controles,zo te lezen ben jij het hiermee niet eens (ik hoop niet dat jij met drank op achter het stuur kruipt) Ik vindt dat de controles aangescherpt moeten worden (liefst elke week )en de boetes van dit soort misdrijven fors omhoog moeten.
Con (1-2-2009 om 10:18)
Wel 50 euro in het cafè besteden,maar 2 tientjes voor een taxi kan nèt niet.......wie zijn billen brand,moet op de blaren zitten, niet voor niks is de stelling, drank,maakt meer kapot dan je lief is,denk daar eens aan als je met een flinke snee in je neus in je auto stapt.
Bewust (31-1-2009 om 20:39)
Deze mensen gaan BEWUST achter het stuur met teveel drank. Volgens mij proberen ze eerst iemand dood te rijden alvorens ze geholpen willen worden. Maar dan kun je jezelf toch geen mens noemen, maar ben je meer een onmens. Dit bericht geldt voor alle ALCO'S hoor, en niet alleen voor die 2.
Matty (31-1-2009 om 19:11)
Ze moeten het rijbewijs van zulke zuipers, eenhalf jaar in nemen en dan er een boete van 1000 euro erbij zal misschien wel eens helpen.
Cookie-instellingen beheren