Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Inbrekers betrapt door bewoner

Toegevoegd: 31-01-2009, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - De politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak die vrijdagavond plaatsvond aan de Schuttersweide in Westdorpe.


Rond tien over half acht kwam een echtpaar en hun twee kinderen van de woning aan de Schuttersweide thuis. Toen de mannelijke bewoner naar de deur liep kwamen er drie personen zijn woning uitgerend.

De man rende er direct achteraan en kon een van de inbrekers vastgrijpen. Deze sloeg de bewoner meerdere malen waardoor deze viel en de inbreker los moest laten.



Met een politiehond is op de mogelijke vluchtroute nog gezocht naar de drie personen. Uit de woning zijn sieraden en een laptop met onbekende waarde weggenomen. De toegang tot de woning was geforceerd.

Ook in een woning aan de Brahmslaan in Vlissingen en de Mostaertstraat in Hulst is vrijdag ingebroken.

In Vlissingen werd tussen zeg uur en half twaalf de gehele woning doorzocht. Er is antiek met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen. Inbrekers hebben de deur opengebroken, het totale schadebedrag is onbekend.

In Hulst werd vrijdagmiddag tussen kwart over vier en vrijdagavond elf uur ingebroken. Uit de woning zijn enkele euro's aan kleingeld, fotoapparatuur en een mobiele telefoon met onbekende waarde weggenomen. De inbrekers hebben een raam opengebroken om binnen te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westdorpse (2-2-2009 om 06:02)
In Westdorpe hebben we door de jaren heen de nodige inbraken gehad. Nu eens 1 en dan weer eens 1 die weten goed wat ze doen. Nu het ongeluk dat die mensen net thuis kwamen. Maar ik zou ze niet uit het oog verliezen, Ga er achteraan, noteer een autonr en neem een mobiel mee. Kijk waar ze heen gaan..
Zeeuw (1-2-2009 om 19:52)
Hoorde net dat ze gisteren in west zeeuwsvlaanderen weer bezig zijn geweest. Aantal jaren terug was er ook zo'n inbraakgolf. Wij steken waardevolle spullen al goed weg als we weggaan. Deze vindt je toch nooit. Zodra het te heet onder hun voeten wordt zullen ze wel vertrekken.
Dirk (1-2-2009 om 16:32)
Zal door de politie wel weer niets aangedaan worden zo als gewoonlijk en de mensen kunnen fluiten naar hun centen is mij ook overkomen in dec 2007 en nog steeds niets van gehoort
Lala (1-2-2009 om 16:30)
Zoo erg wel knap van die man !! ik zou het nooit durven !!! en die kinderen wow wel zonde van die spullen !! veel sterkte!!!
Bobbertje (1-2-2009 om 13:19)
Zo zie je maar weer het belang van verdachte dingen melden. en je omgeving waarschuwen, een mens leeft tenslotte niet alleen. wees blij met die buurvrouw achter de geraniums. die zien alles.
Joost69 (1-2-2009 om 12:17)
Walcelijk bij ons hebben we ons maanden vies gevoelt , in ons huis ,nadat er inbrekers zijn ge weest vreselijk idee dat ze in jekasten hebben gerommelt echt dat blijft jaren hangen , en wat mag je doen als je ze betrapt ?: 3 x sommeren om weg te gaan en dan pas politie bellen , sterkte.
Cookie-instellingen beheren