Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Jongen (19) omgekomen bij verkeersongeval

Toegevoegd: 01-02-2009, 06.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Polredijk (N663) ter hoogte van Vrouwenpolder is zondagmorgen een 19-jarige automobilist uit Schouwen-Duiveland om het leven gekomen.

Omwonende van de Polredijk werden gewekt door een harde knal en zijn gelijk op onderzoek uitgegaan en troffen onder aan de dijk een auto op zijn kop aan. Gelijk werd groot alarm geslagen omdat het voertuig op zijn kop in het water lag.


De brandweer van Veere en duikers uit Middelburg, Goes en Tholen rukten uit om hulp te verlenen. Omdat er in eerste instantie sprake was van meerdere slachtoffers werden vier ambulances opgeroepen. Ook werd de traumahelikopter uit Nijmegen ingezet om medische assistentie te bieden.

Het was voor de brandweer een lastige klus om de inzittende uit zijn voertuig te bevrijden. Door de inzet van brandweerduikers lukte het de hulpdiensten uiteindelijk om het slachtoffer te bevrijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld.

De politie is daarna gelijk gestart met een technisch sporenonderzoek van het eenzijdige ongeval. Het slachtoffer is door de hulpdiensten lange tijd gereanimeerd maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Over de precieze toedracht van het ongeval is nog geen duidelijkheid. 

De Polredijk was door het ongeval tot half vijf afgesloten voor al het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kai (1-2-2009 om 10:01)
Maakt dat uit dan, hoe het gebeurd is? Het feit is dat die jongen er niet meer is, wat de aanleiding is maakt niet uit, Die jongen kan het niet meer vertellen wat er gebeurd is, voor hem is het te laat. Ik wens de familie veel sterkte en Gods onmisbare zegen toe, om dit verlies te dragen.
Peter (1-2-2009 om 09:59)
Dit is nu al het 3e dodelijke slachtoffer in enkele dagen tijd. Sterkte voor de nabestaande.
Truckster (1-2-2009 om 09:54)
Nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van deze jongen!
Pffff (1-2-2009 om 09:39)
Het is daar al zo vaak misgegaan.!!! Gecondeleerd met dit verlies.. Wat hiervan de oorzaak is daar ben ik benieuwd naar, drank, snelheid of ...??? Ik ben wel van mening dat de Polredijk niet zo heel gevaarlijk is tenzij je je niet aan de regels houd..
Mam (1-2-2009 om 09:38)
Vreselijk zo'n jonge man.Heel veel sterkte voor de ouders en nabestaanden.
Willem (1-2-2009 om 09:11)
Het wordt een tijd om die dijk te verbreden. en beter verlicht het is zo een dodenweg.
Cookie-instellingen beheren