Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (19) omgekomen bij verkeersongeval

Toegevoegd: 01-02-2009, 06.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Polredijk (N663) ter hoogte van Vrouwenpolder is zondagmorgen een 19-jarige automobilist uit Schouwen-Duiveland om het leven gekomen.

Omwonende van de Polredijk werden gewekt door een harde knal en zijn gelijk op onderzoek uitgegaan en troffen onder aan de dijk een auto op zijn kop aan. Gelijk werd groot alarm geslagen omdat het voertuig op zijn kop in het water lag.


De brandweer van Veere en duikers uit Middelburg, Goes en Tholen rukten uit om hulp te verlenen. Omdat er in eerste instantie sprake was van meerdere slachtoffers werden vier ambulances opgeroepen. Ook werd de traumahelikopter uit Nijmegen ingezet om medische assistentie te bieden.

Het was voor de brandweer een lastige klus om de inzittende uit zijn voertuig te bevrijden. Door de inzet van brandweerduikers lukte het de hulpdiensten uiteindelijk om het slachtoffer te bevrijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld.

De politie is daarna gelijk gestart met een technisch sporenonderzoek van het eenzijdige ongeval. Het slachtoffer is door de hulpdiensten lange tijd gereanimeerd maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Over de precieze toedracht van het ongeval is nog geen duidelijkheid. 

De Polredijk was door het ongeval tot half vijf afgesloten voor al het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (2-2-2009 om 00:52)
Dit is waar iedere moeder bang voor is als haar kinderen gaan stappen. Zie ook wat het doet met de jongens die deze jongen kenden. Iedereen heel veel sterkte en het maakt niet uit hoe het is gegaan maar wat de gevolgen zijn. Denk vooral aan de Fam. van deze jongen. Sterkte!!
Anoniem (2-2-2009 om 00:23)
Allereerst mijn condoleances aan de na bestaanden maar wat doet iemand van 19 jaar nog zo laat in de auto ze zouden gewoon in moeten stellen dat een beginnend bestuurder alleen een jaar lang overdag mag rijden, tot 21 uur of zo. nu hebben ze dat papiertje en ze doen maar
Jaap (2-2-2009 om 00:12)
Ik ben beginnend bestuurder en zal me eens lekker doodrijden..... wat een lompe reacties allemaal net of die jongen dit expres doet. denk toch eens na voor je iets neerzet.. Wens de nabestaande veel sterkte met dit grote verlies
Catjavita (1-2-2009 om 23:22)
Dit is te bizar voor woorden. Ik vrees dat er geen woorden van troost bestaan in deze. Maar ik weet wel zeker dat er heel veel ouders ontzettend met jullie meeleven Het is de angst van iedere ouder om die boodschap thuis te krijgen. Heel veel sterkte gewenst. Moeder van een tweeling van bijna 18.
Bezorgde moeder (1-2-2009 om 22:28)
Ik wil in ieder geval de nabestaande heel veel sterkte toewensen , met dit grote verlies. Weer een jong leven weggerukt. Ik ben altijd blij dat mijn dochter weer veilig thuis staat met haar auto.Ze is ooit betrokken geweest bij een kettingbotsing,en heeft het daar gelukkig goed vanaf gebracht.
Patrizio (1-2-2009 om 22:24)
Rest in peace Rik dat het zo snel voorbij kan zijn gecondoleerd
Cookie-instellingen beheren