Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Botsing op fietspad van Postweg Kapelle

Toegevoegd: 01-02-2009, 17.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Zaterdagmiddag rond kwart voor zes vond er op het (brom-)fietspad aan de Postweg in Kapelle een aanrijding plaats tussen een fiets en een bromfiets.


De 17-jarige bromfietser uit Yerseke reed over het fietspad aan de Postweg komende uit de richting van Yerseke. De 13-jarige fietser uit Kapelle reed in tegenovergestelde richting over het fietspad. Door onbekende oorzaak kwamen beiden, in een bocht met elkaar in aanrijding.

De fietser en de bromfietser zijn beiden met beenletsel voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Beiden mochten het ziekenhuis na behandeling weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (1-8-2011 om 01:17)
Tweerichtingsfietspaden ervaar ik als niet veilig, vanwege de mogelijkheid van een hardere klap bij een botsing. Je hebt nu: twee richtingsfietspaden aan beide zijden of aan één zijde van de straat, één richtings fietspaden aan elke zijde van de straat. Verkeerssituatie is zo onduidelijk.
Anoniem (2-2-2009 om 17:24)
Fietspad wordt gedeeltelijk geasfalteerd( het slechtste stuk)
Mo (1-2-2009 om 22:24)
Weet je wel hoe vaak ik door een brommer of scooter ingehaald word als ik op de Postweg 80 km/u in de auto rijd? Zelfs op het stuk waar je 50 mag, blijven ze hard rijden. Er zit trouwens een slecht stuk in het fietspad. Daar mogen ze wel eens iets aan doen. Gelukkig mochten deze 2 weer naar huis.
JOOP (1-2-2009 om 20:38)
tweerichtings fietspaden worden door bromfietsers die veel harder dan toegestaan rijden(8o) en wielrenners met een waas voor de ogen onveilig gemaakt ;het snelheidsverschil met gewone fietsers is te groot wat extra op tweerichtingspaden vanwege inhalen en tegenliggers grote risiko,s oplevert.
Cookie-instellingen beheren