Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Rijbewijzen ingevorderd van hardrijders

Toegevoegd: 01-02-2009, 17.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - De Zeeuwse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee rijbewijzen van hardrijders ingevorderd.


Rond kwart over elf is het rijbewijs van een 32-jarige automobilist uit Putte ingevorderd. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 137 km/h over de Oude Rijksweg in Rilland. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 80 km/h. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Ook is het rijbewijs van een 30-jarige automobilist uit Sint Niklaas (B) ingevorderd. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 112 km/h over de Gentsevaart in Kapelleburg. De toegestane maximum snelheid is hier 50 km/h. Ook tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt en ook hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojo (2-2-2009 om 13:09)
Inderdaad: te hard is te hard en zulke idioten met zware snelheidsoverschrijdingen zijn potentiele moordenaars. Bovendien: als medeweggebruiker houd je er rekening mee dat de rest van het verkeer zich houdt aan de regels, dus ook aan de snelheidslimieten. Betalen en rijbewijs (en auto?)inleveren!
Matthijs (2-2-2009 om 12:46)
Hard rijden is maar in 10% van alle ongevallen de oorzaak. Sterker nog, na onderzoek in andere EU landen is gebleken dat de VERHOGING van de max snelheid heeft gezorgt voor een DALING van 25% v/d ongevallen! Ok 62km te hard is wel een beetje TE, maar bij kapellebrug kan je veilig 70km rijden!
Bezorgde moeder (1-2-2009 om 22:30)
Je zal maar een agent aan de deur staan hebben,met de mededeling.Uw kind is om het leven gekomen door een hardrijder.Hoe reageer ja dan op deze snelheid duivels
Zeeuw (1-2-2009 om 19:59)
Ze zouden beter boeven vangen in deze periode, er lopen er blijkbaar genoeg rond. Schrap die verkeerscontroles even en focus op die *** die overal binnen gaan waar ze niet moeten zijn!
Ricardo (1-2-2009 om 18:47)
Slimme reactie Jeffrey, "volgens mij heeft de politie weer geld nodig", de politie krijgt hier geen cent van namelijk, die graaiers in Leeuwarden en Den Haag wel. Als men aangereden wordt door zo'n malloot die zo hard rijdt dan pas gaat men realiseren hoe t werkelijk zit met de controles...no mercy
Knight 2000 (1-2-2009 om 18:35)
Ach als je de rijksweg kent en je rijd daar deze snelheid s'nacht met voor de rest niemand op de weg, dan heb ik daar alle begrip voor. Laat ze op dat tijdstip aub boeven vangen!!!
Cookie-instellingen beheren