Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 402 km

Dronken man zonder rijbewijs opgepakt

Toegevoegd: 01-02-2009, 18.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een een 33-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is aan het Stationsplein in Hulst aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.


Bij een controle bleek dat de man geen autogordel droeg en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook ontstond bij de agenten het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop werd hij aangehouden.

Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat de man ruim 4,5 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.



In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.50 uur is het rijbewijs van een 39-jarige automobilist uit Goes ingevorderd. Toen politieagenten de automobilist wilden laten stoppen om hem te controleren op het rijden onder invloed, ging hij ervandoor. Bij de stoplichten Langeweg konden agenten de man laten stoppen.

Hierop is hij aangehouden. Uit ademanalyse bleek dat de automobilist ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Er is proces verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WJ (3-2-2009 om 12:38)
Weer een bewijs dat dronkenschap hoogmoet veroorzaakt. Een alcoholslot in de auto inbouwen is misschien geen slecht idee.
Marinet (2-2-2009 om 15:54)
Wat heeft zo,n persoon weinig verantwoordelijks gevoel,om zonder rijbewijs op de weg te begeven en met zo,n hoog alcohol percentage,jammer dat de mensen dat zelf niet brgrijpen.
Jacq (2-2-2009 om 10:59)
eens met de stelling: drinken niet rijden/rijden niet drinken.ik vind alleen wel dat de samenleving er meer aan zou moeten doen.zorg dat er af en toe een taxi-busje op route gaat tegen een redelijke prijs.hoeft niet 1 op 1 of ieder half uur te zijn.maar de taxi is zo duur dat werkt dit in de hand.
Hoe stom kun je zijn (1-2-2009 om 20:51)
Denk toch eens na wat voor leed je een ander kunt berokkenen door zo'n dwaze aktie. Nu zijn ze gelukkig zelf het bokje. Maar waarom EN drinken EN rijden!! Drink, en rijd niet, of rijd en drink niet. Is het dan echt zo moeilijk?? Ik hoop echt op een boete van duizenden euro's, want dat verdienen ze.
Hoe stom kun je zijn (1-2-2009 om 20:45)
Toch zijn er nog mensen die wachten met autorijden totdat ze veel te veel hebben gedronken. Zijn dit wel mensen dan, en hebben die echt zo'n hekel aan hun medemens? Moet er nu echt een (dodelijk) ongeval aan vooraf gaan om deze dwazen te stoppen?? Hebben die dwazen geen hart? Denk toch eens na.
Cookie-instellingen beheren