Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met geweld bestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 02-02-2009, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland onderzoekt een diefstal met geweld die zondag plaatsvond in een pand in de Glacisstraat in Vlissingen.

In het pand worden kamers verhuurd en rond negen uur werd er bij een 42-jarige man op zijn kamerdeur geklopt. Nadat hij de deur had geopend kwamen twee onbekende personen binnen en werd hij gelijk diverse keren geslagen.


Toen de twee na korte tijd zijn kamer weer verlieten, namen zij de laptop en de portable DVD-writer, met een gezamenlijke waarde van enkele honderden euro's, mee. De 42-jarige man liep door het voorval letsel op aan zijn voorhoofd en kaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (3-2-2009 om 16:05)
Beetje een RAAR verhaal dit want IDD rond 6 uur half 7 zag ik politie met zwaailichten aan daar stoppen bij dat huis en met een zaklamp zoeken rond het huis naar mensen.. beetje raar dat het volgs de politie inneens een paar uur later gebeurd is maarja de politie heeft wel vaker rare dingen
Christian (3-2-2009 om 13:46)
Schandalig dat je niet eens meer je spullen in huis kan laten voor ze dat ook stelen
Jan (3-2-2009 om 13:41)
Waar naar het naar toe in deze wereld ???
Zorgwekkend (2-2-2009 om 23:39)
Ik hoop dat ze deze volgens mij groep snel pakken vingerafdrukken etz alles uit de kast gebeurt te veel te vaak dit is niet normaal meer op deze manier aan geld komen voor auto?scooter? nike? drugs?status? gewoon laf ziellig ze gaan een keer bij de verkeerde naar binnen
Eric (2-2-2009 om 23:30)
Wist de politie dan van te voren al wat er ging gebeuren?? Er stonden namelijk al 2 politie auto's voor dat pand om 6 uur 's avonds en ze zijn daar ook met 4 man sterk naar binnen gegaan. Hadden ze misschien moeten blijven zitten tot 9 uur, was het een heterdaadje geweest!!
Cookie-instellingen beheren