Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (11-2-2009 om 17:29)
Malen bedreigingen geweest. o.a. bekogelingen met maiskolven en stenen. Het ging zelfs zo ver dat een jongen van zijn fiets werd getrapt en ze hem zo hard sloegen dat hij moest spugen en dat noem ik nou zinloos geweld. Van de politie ontbreekt op zo'n moment ieder spoor.
Ik (11-2-2009 om 17:26)
Ik heb het ook een keer meegemaakt. Toen was ik dus wel gewond en goed ook. Ik kon om een nieuwe fiets. Gelukig waren er getuigen! Het meisje moest alles betalen, maar inderdaad, sommigen mensen zijn aso terwijl dit nog maar een klein voorval is. Bij ons in de fietsgroep zijn meerdere ZIE VERVOLG
Iemand die neutraal is..... (6-2-2009 om 10:30)
Jullie weten toch helemaal niet wat er gebeurt is? misschien liet het meisje de jongens er expres wel niet langs. Dan zou ik het heel goed kunnen begrijpen van die jongens.
Jelle (5-2-2009 om 18:48)
Koevis heeft gelijk het gebeurd zeker vaker. als wij naar school fietsen komen we vaak van die openbare fietsgroepen tegen die denken dat ze stoer zijn en je tegenhouden, op je rochelen, je uitschelden, expres vloekn en tegen je fiets trappen alleen omdat je een refo ben meid veel sterkte!!
Yesenear (5-2-2009 om 18:17)
Wat een stelletje zijn dat zeg! Hard aanpakken die (kleine kleine) jongens om dat tegen een meisje te doen
Boy. (5-2-2009 om 17:43)
5 jongens 1 meisje! hoe een mietje ben je dan zeg. De jongens zetten hun zelf voorpaal omdat ze niet alleen dit aan durven! en nog iets. denk je nu echt dat het stoer is om iemand te pesten.Weinig mensen accepteren je onthoud het maar goed.
Cookie-instellingen beheren