Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man twee keer dronken achter stuur

Toegevoegd: 04-02-2009, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht een 42-jarige man aangehouden die op één avond tot twee keer toe dronken achter het stuur was gekropen.


De man, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland werd voor de eerste keer staande gehouden op het Groene Woud. De man had zo veel gedronken dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor waarna voor hem een taxi werd gebeld om hem naar huis te brengen. Dit aanbod sloeg hij af want hij zou zelf een slaapplaats regelen.

Nadat de man in vrijheid was gesteld, zagen agenten hem in zijn auto stappen en wegrijden. De 42-jarige automobilist werd vrijwel meteen aan de kant gezet en opnieuw aangehouden.

Deze keer voor het rijden onder invloed van alcohol terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Na zijn tweede invrijheidstelling werd opnieuw een taxi voor hem gebeld. Deze keer maakte hij hier wel gebruik van.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-2-2009 om 17:43)
Ik heb maar 1 goed woord voor deze persoon over:NOOITMEER EEN RIJBEWIJS LATEN HALEN!!!
Matthijs (4-2-2009 om 16:09)
Rijden terwijl je rijbewijs is ingevorderd is toch een misdaad? En misdadigers horen in de cel! Laat hem daar maar ff nadenken over hoe ongelovelijk dom hij was. En natuurlijk auto en rijbewijs invorderen voor een x aantal jaar. Lekker laten fietsen. Is een stuk veiliger voor ons allemaal.
... (4-2-2009 om 14:49)
Die vent moeten ze nooit meer auto laten rijden!
Paul (4-2-2009 om 14:05)
Kan me voorstellen, dat je als politieagent, wel eens moedeloos wordt. Daar is eigenlijk alles wel mee gezegt, over dit onverantwoordelijk volwassen gedrag.
Goesenaar (4-2-2009 om 12:33)
Dit soort hardleerse figuren lange tijd van verkeersdeelname met auto uitsluiten. De samenleving heeft al genoeg verdriet door alcohol ongevallen
Cookie-instellingen beheren