Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanhouding steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 04-02-2009, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft maandagavond een 38-jarige Terneuzenaar opgepakt in verband met de steekpartij zondag in zijn woonplaats.


De man wordt er volgens de politie van verdacht tijdens een vechtpartij in de Nieuwstraat een 25-jarige plaatsgenoot te hebben neergestoken. De twee zouden even voor vijf uur ruzie hebben gekregen.

Het slachtoffer raakte zwaargewond. Na de steekpartij ging de dader er vandoor maar hij kon afgelopen maandag worden aangehouden. Hij zal vrijdag in de loop van de dag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-2-2009 om 19:20)
Sluit dit tuig maar op en het liefst voor altijd,zulke rotte appels kunnen we echt missen en dan wordt het meschien eindelijk weer eens wat gezelliger in de terneuzense horeca!!!
Binnenstadbewoner (4-2-2009 om 23:00)
Re Cameratoezich: dus als het MET voorbedachte rade is is het minder?? aub. beter uitleg geven. als je iemand neersteekt lijkt het mij zoizo fout. zelfs met zn eigen mes. zelfs uit zelf verdedigings uitgangs punt is het niet normaal dat je iemand neersteekt.
Cameratoezicht (4-2-2009 om 19:44)
Helaas gaat er aan jullie wensen van 10 jaar cel niet in, denk eens aan zelfverdediging. En voor poging tot moord krijg je in NL max. 3 jaar en als je heb gedaan met een reden krijg je veel minder misschien een werkstraf (moet je verplicht werken). Het wordt een blauwe maandag torentijd.
Henk-jan (4-2-2009 om 19:31)
Zeker een goede zaak en de dader is hier zonder geldig verblijf document dus waar ga het naar toe met nederland . ik ken zowel dader als slachtoffer .
Hamelink (4-2-2009 om 19:24)
Geloof mij maar.. dat is valse hoop hoewel ik het ook liever anders zou zien..
Krawaat (4-2-2009 om 19:06)
Goede zaak dat ze de dader al snel te pakken hebben!!! Hopelijk moet deze man nog lang achter de tralies zitten
Cookie-instellingen beheren