Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Overval op tankstation in Terneuzen

Toegevoegd: 04-02-2009, 22.26 uur
Overval op tankstation in Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een onbekende heeft woensdagavond een overval gepleegd op een tankstation aan de Serlippenstraat in Terneuzen.
 
De dader kwam volgens de politie rond 20.40 uur de Esso-pomp binnen. Hij bedreigde een medewerker en ging er daarna met een onbekend geldbedrag van door.


De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Niemand raakte gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (6-2-2009 om 17:12)
@Claudia: Het is heel simpel. Boetes schrijven leverd geld op, criminaliteit aanpakken kost geld. Dan is de keuze snel gemaakt want in dit land is het helaas nog altijd belangrijker om de kas te spekken dan de burgers te beschermen tegen tuig. Triest maar helaas een feit
K (5-2-2009 om 19:11)
@ claudia wees blij dat ze je zoon bekeurde een niet goed vastgemaakte helm kan zijn nek breken bij een ongeval doordat de helm in zijn nek klapt of zelfs helemaal van zijn hoofd afvalt dus bedank die agenten maar i.p.v hier totaal nutteloos te lopen klagen. sterkte voor de medewerkers van esso!
EGB (5-2-2009 om 18:23)
@ Huibert: Helemaal met je eens!!
Bloem (5-2-2009 om 16:33)
Ook al komt de politie gelijk dan zijn die gasten al weer wegscheurt dus ja ga dan maar eens zoeken en als de rechters eens harder straffen zulen opleggen dan snappen ze dat gewoon moeten gaan werken voor hun centjes net zo als jij en ikke sterkte peroneel
Patrick (5-2-2009 om 12:23)
Echt erg voor de medewerker (ster) ,zal niets anders op zitten dan om 18.00 dicht gaan. En als ze de dader pakken een flinke straf en geen werkstraf zoals zo vaak!!!
Ano (5-2-2009 om 12:09)
@Huibert! meer een kwestie van weten en durven wanneer ze wel of niet moeten optreden!
Cookie-instellingen beheren