Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Schade aan auto's na botsing Tholen

Toegevoegd: 05-02-2009, 08.52 uur
Schade aan auto's na botsing Tholen
Door: Roland de Jong
THOLEN - Bij een aanrijding op de Ten Ankerweg in Tholen zijn woensdagavond drie auto's beschadigd geraakt.


Een 22-jarige man reed rond 18.25 uur over de Ten Ankerweg in de richting van de Grindweg. Voor hem, in tegengestelde richting stonden de auto's van een 45-jarige man en een 22-jarige vrouw geparkeerd.

In de bocht verloor de 22-jarige de macht over zijn stuur waardoor hij ging slingeren. Hij raakte op de linkerzijde van de weg waar een parkeerstrook ligt en botste tegen de auto van de 45-jarige man. Deze auto schoof vervolgens tegen de auto van de 22-jarige vrouw.

Niemand raakte gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deskundige.. (6-2-2009 om 14:38)
Misschien was het wel glad..
Auto (5-2-2009 om 16:11)
Bij het minderen van de snelheid had het inderdaad voorkomen kunnen worden. Maarja, wie weet was hij tijdens het rijden bezig met zijn telefoon of iets dergelijks? In zo'n bocht kan het bijna niet dat je bewust uit de bocht raakt.
Tholenaar (5-2-2009 om 10:52)
Als je je gaspedaal goed intrapt voor deze bocht krijg je dit nou, nog een geluk dat er geen tegen liggers waren op dat moment en geen fietsers, wat denk je waarom die strepen op de weg dienen, goed dat je daar niet loopt op dat moment. ze moeten daar eens snelheids controle houden rond die tijd.
Cookie-instellingen beheren