Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Thoolse Duikers opgeroepen voor ernstig ongeluk A4

Toegevoegd: 05-02-2009, 11.34 uur
Door: Roland de Jong
BERGEN OP ZOOM - Duikers van de Thoolse brandweer zijn donderdagochtend opgeroepen om te assisteren bij een ernstig ongeluk op de A4 bij Bergen op Zoom.
 
Rond 11.20 uur kreeg de alarmcentrale een melding binnen dat er nabij afslag 28 een auto over de kop was gevlogen en in een sloot tot stilstand was gekomen. Naast de Thoolse brandweerduikers werden ook collega's opgeroepen uit Fijnaart. Ook werden eenheden uit Bergen op Zoom opgeroepen.


Na enige tijd bleek dat er niemand te water was geraakt. Zodoende werd de komst van de duikers gecancelled. De betrokkene(n) is/zijn inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. De afrit was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren