Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 285 km

Beknelling bij ongeluk Terneuzensestraat Zaamslag

Toegevoegd: 05-02-2009, 22.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een aanrijding op de Terneuzensestraat (N290) bij Zaamslag zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Eén van de twee kwam bekneld te zitten.


Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen stond stil op de Terneuzensestraat en wilde linksaf slaan. De 25-jarige bestuurder van een andere personenauto kwam er te laat achter dat de auto stilstond en klapte vol op de achterkant van de auto.

De 25-jarige man uit de gemeente Hulst zat met nog twee passagiers in zijn auto. Eén daarvan, een 23-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, liep een flinke hoofdwond op door de aanrijding. Een andere vrouw, 17 jaar en afkomstig uit de gemeente Terneuzen, bleef ongedeerd. De 25-jarige man en de 23-jarige vrouw moeten ter observatie in het ziekenhuis blijven. Over het letsel van de man is niets bekend.

Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. Het wegdek is door de Provincie schoongemaakt en de auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing. De beide auto's zullen nog aan een nader onderzoek worden onderworpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren