Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens stelen pakje condooms in Vlissingen

Toegevoegd: 05-02-2009, 23.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 12-jarige jongen is vanmiddag in Vlissingen opgepakt nadat hij een pakje condooms had gestolen in een winkel.


De jongen, afkomstig uit Oost-Souburg, was rond 17.15 uur met twee vriendjes in de winkel aan de Papegaaienburg om iets te kopen. Volgens het winkelpersoneel gedroeg het trio zich verdacht en daarom werden zij extra in de gaten gehouden.

De 12-jarige jongen rekende een boodschap af bij de kassa en hierna wilden de drie het pand verlaten. De bedrijfsleider vroeg toen of de Souburger zijn tas wilde openen. In de tas werd niets aangetroffen en de drie liepen hierop de winkel uit.
 

Eenmaal buiten lieten de twee jongens hun buit, een pakje condooms, aan elkaar zien. Zij renden hierna keihard weg. Een medewerker van de winkel nam hierop een spurt en vatte de 12-jarige in de kraag.

De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij verhoord en na verhoor weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (27-3-2009 om 14:58)
Condooms stelen? Naja, in de winkel zijn ze vaak wel erg duur, maar om ze nou te stelen... Natuurlijk is dit gewoon een kwajongens-streek, maar veel mensen vind het wel vervelend om in de winkel condooms te kopen.
RG (7-2-2009 om 17:39)
Whaha ze konden beter vrijdag avond naar terneuzen of goes gaan dan kreeg je ze gratis van de GGD als je niets bijhad had ze een hoop elende bespaard
Ikke (7-2-2009 om 14:04)
Tjonge...is dat nou nieuws,als er een pakje koekjes gestolen word,staat dat toch ook nergenst vermeld!flauw hoor!
Frans 1 (7-2-2009 om 12:02)
Hadden waarschijnlijk ballonnetje nodig voor een verjaardagsfeest.
Robin (6-2-2009 om 21:47)
Hahaha najah 1 ding moet je hem wel mee geven hij wou 1 ding wel safe doen. Verder gewoon dom!
Gizmo (6-2-2009 om 20:57)
Dan zeg ik aan de vooravond van 'de nacht van het condoom': Gebruik nou eens een klein beetje van die giga-begroting om condooms gratis te verstrekken...
Cookie-instellingen beheren