Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt met auto op betonblok in Zierikzee

Toegevoegd: 06-02-2009, 16.21 uur
Door: Politie Zeeland
ZIERIKZEE - Een 76-jarige vrouw uit Zierikzee is donderdagavond met haar auto op een betonblok gereden.


De vrouw reed over de Laan van Sint Hilaire, komende uit de richting van de Nieuwe Koolweg. Bij het oprijden van de rotonde nam zij de bocht te kort waardoor zij in de berm reed. Ter bescherming van de berm liggen daar betonblokken waar de vrouw dan ook met haar auto bovenop reed. De auto raakte flink beschadigd en moest worden weggesleept.

De 76-jarige vrouw en drie dames die bij haar in de auto zaten, werden door de politie thuis afgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-2-2009 om 20:02)
"ïk rij al 34 jaar schadevrij" mn vader begon ook op zn 16e auto te rijden en heeft ook nog nooit een schadegeval gehad. stoer he?? dat jeugd meer premie moet betalen komt omdat ze nog aan het autorijden moeten wennen.. dus vaker een schadegeval hebben (relatief gezien)
Allaart (7-2-2009 om 12:46)
Altijd de oudere afkatten. Zijn de jongeren dan zo perfect,waarom betalen ze dan hogere premie voor verzekering. Zelf rij ik nu 34 jaar schadevrij,wil de meeste met de grote bek me dit dan maar na doen.
Kees (7-2-2009 om 11:43)
Deze groep mensen wordt regelmatig ter controle geroepen. Mensen die overmoedig zijn niet en dan wil ik hier geen leeftijdsgroep aan plakken.
Matthijs (6-2-2009 om 17:23)
Bejaarden en verkeer, een gevaar voor de samenleving. Ook voor hun eigen veiligheid. Als je niet meer kan sturen moet je gewoon geen auto rijden. Neem de bus of bel een taxi! Die dan trouwens wel gratis zou moeten zijn. Dat moet de staat maar over hebben voor een veiliger verkeer.
Cookie-instellingen beheren