Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Bejaarde slachtoffer gewapende overval

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 83-jarige man is donderdagavond in zijn woning aan de Thorbeckelaan in Goes het slachtoffer geworden van een overval. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De man deed rond 20.00 uur zijn deur open en vrijwel direct drongen twee mannen de woning binnen. Eén van hen had een wapen waarmee hij het slachtoffer bedreigde. De overvallers hebben, nadat zij een onbekend geldbedrag hadden buitgemaakt, de woning verlaten en zijn er te voet vandoor gegaan.

De politie zoekt getuigen van de brutale beroving. Mensen die iets weten of iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze gewelddadige diefstal worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (7-2-2009 om 13:44)
Niet zo hypocriet mensen het is gewoon kwestie van vraag en aanbod.De heren criminelen rekenen gewoon hun kansen uit welke buit tegen welk risico.En een bejaarde heb geen beveiliging,geen cameras.Geen gewapend glas slecht ter been vaak.Dus voor de herenovervallers een uitgelezen kans...
J poppe (7-2-2009 om 12:46)
Zit die lui eens in een strafkamp en laat ze werken voor de maatschappij.
Bert (7-2-2009 om 11:59)
Dit is echt stoer hoor wauwwwwwwwww Mij is geleerd oudere mensen te helpen en dat je respect voor ze moet hebben Wat een laffe daad
Patrick (7-2-2009 om 11:41)
Mogen ze bij mijn vader (77)óók eens proberen,die gaat nog steeds nergens voor achteruit ! Heeft ook nog een getrainde Duitse Herder, die is dol op deze ''spelletjes''. Sterkte voor deze meneer !!
Alexia (7-2-2009 om 11:29)
Zolang er niet iets aan strengere straffen gedaan word zal DIT LAFFE gedrag blijven duren mensen het zal je vader maar zijn die dit overkom ....
Leo (7-2-2009 om 11:13)
Kotsmisselijk word ik ervan. Het is tegenwoordig dagelijks nieuws.... Volgens mij is er een verband tussen al de zaken door de hele provincie. En het blijft maar doorgaan! STOPPEN DIE HANDEL!!
Cookie-instellingen beheren