Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Bejaarde slachtoffer gewapende overval

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 83-jarige man is donderdagavond in zijn woning aan de Thorbeckelaan in Goes het slachtoffer geworden van een overval. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De man deed rond 20.00 uur zijn deur open en vrijwel direct drongen twee mannen de woning binnen. Eén van hen had een wapen waarmee hij het slachtoffer bedreigde. De overvallers hebben, nadat zij een onbekend geldbedrag hadden buitgemaakt, de woning verlaten en zijn er te voet vandoor gegaan.

De politie zoekt getuigen van de brutale beroving. Mensen die iets weten of iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze gewelddadige diefstal worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jetje (7-2-2009 om 11:07)
Waar haal je het lef vandaan om dit te doen bij zo een oude man? Ga gewoon werken met je luie donder ipv zoiets lafs te doen. Veel sterkte voor deze man en zijn familie
MotoRob (7-2-2009 om 10:50)
Wat een helden zeg, met 2 man gewapend een hoogbejaarde man overvallen, hopelijk heeft hun volgende slachtoffer een Pitbul in huis rondlopen....
Peter (7-2-2009 om 10:34)
Grote jongens hoor om een oude weerloze man te overvallen .!!!!! Veel sterkte voor deze meneer.
Cookie-instellingen beheren