Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man pleegt overval op Xenos Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.29 uur
Foto 1 van 1

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Silvia (8-2-2009 om 10:35)
Triest zelfs Terneuzen is niet meer veilig. Zo ga je toch niet meer met plezier naar je werk. Als je op de werkvloer al niet meer veilig bent. Waar gaat dat toch allemaal naar toe...........Sterkte voor de mensen die daar werken!!!
Werken (7-2-2009 om 17:50)
Waarom toch al die overvallen, en waarom gaan zulke ratten niet gewoon werken. Nee, andermans spullen afpakken waar een ander zo hard voor gewerkt heeft. Dan denk je wat verdiend te hebben, en dan komen ze het wegroven. Misschien word er nu wel drugs voor gekocht, en gaan je centjes in rook op.
Tamara (7-2-2009 om 16:43)
Nou moet het toch niet gekker worden in Terneuzen!!! Dit is al de 2e overval in 2 dagen tijd in Terneuzen. Woensdagavond: De Esso en nu weer de Xenos!! DIT IS NIET NORMAAL MEER!!!!! Nou het is te hopen dat ze de daders snel te pakken krijgen!!!!
Cookie-instellingen beheren