Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 07-02-2009, 11.21 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Vlasmarkt in Middelburg is vannacht een 38-jarige man gewond geraakt nadat hij was mishandeld door een 20-jarige Amsterdammer.


De twee hadden een woordenwisseling gehad en de 20-jarige had hierna een vuistslag uitgedeeld. De man was hierna achterover op straat gevallen. Hij liep hierdoor een gat op in zijn hoofd.

De Amsterdammer werd rond 02.50 uur aangehouden op de Vlissingsestraat. Ook een 21-jarige Middelburger werd aangehouden, maar hij bleek niets met de zaak te maken te hebben en werd daarom weer vrijgelaten.

De 20-jarige is overgebracht naar Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (7-2-2009 om 15:20)
Kort lontje???????Met dit soort opstootjes gewoon maar een poosje van de straat halen.De agressie loop al jaren uit de hand.
Cookie-instellingen beheren