Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
115 files van totaal 453 km

Dronken man rijdt met auto in sloot Schoondijke

Toegevoegd: 07-02-2009, 12.50 uur
Door: Roland de Jong
SCHOONDIJKE - Een dronken automobilist is zaterdagochtend met zijn auto in een sloot gereden bij Schoondijke.


De man, een 28-jarige uit Noirechan (B), reed met zijn auto over de Lange Heerenstraat, komende uit de richting van Oostburg. Hij verloor rond 08.30 uur de controle over zijn auto en botste tegen een lantaarnpaal en raakte van de weg in de sloot.

De man en zijn drie inzittenden raakten niet gewond. De man bleek meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd daarom ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zo vroeg al?? (7-2-2009 om 22:13)
Wel een fijne tijd om dan al dronken achter het stuur te hebben. Blij toe dat er op zaterdag geen school is. Dan is het leed helemaal niet meer te overzien. We zullen maar denken van onze naaste buren moeten we het maar weer hebben. Heb er verder geen woorden voor
Ossie (7-2-2009 om 20:02)
Tjonge jonge moeten er niet eens zwaardere straffen komen op rijden onder invloed !!!!! Elk weekend is het raak,onvoorstelbaar.
Marinet (7-2-2009 om 18:31)
Zo iemand die met dat alcohol percentagie zich in het verkeer begeeft en gelukkig staande word gehouden,moest ze,n rijbewijs zeker voor tien jaar kwijt zijn voor de ellende die hij kan veroorzaken.
MotoRob (7-2-2009 om 14:36)
Zijn verdiende loon, laat hem maar voor alle kosten opdraaien, gelukkig geen slachtoffers, was niet erg slim van zijn passagiers om bij hem in de auto te kruipen, ook gedronken zeker?
Cookie-instellingen beheren