Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 67 km

Vrouw zonder rijbewijs weet niet van ophouden

Toegevoegd: 07-02-2009, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vrijdagochtend een 54-jarige vrouw aangehouden die ondanks een rijontzegging van de rechter toch weer achter het stuur was gekropen. Ze maakte het vervolgens wel erg bont: binnen een paar uur kroop ze nogmaals achter het stuur.


De 54-jarige Goesse had onlangs dronken achter het stuur gezeten. Ze is daarvoor veroordeeld en haar rijbevoegdheid werd ontzegd. Ondanks deze opgelegde straf hield de vrouw zich hier niet aan.

Vrijdag zat de vrouw immers weer gewoon achter het stuur. Ze werd door agenten rond 11.45 uur betrapt op de Leliestraat. Ze had haar veiligheidsgordel niet om en ook stopte de vrouw niet voor het stopbord in die straat.

Toen de agenten haar staande hielden bleek dat de vrouw een rijontzegging had tot en met juni van dit jaar. De vrouw heeft daarom een bekeuring gekregen en haar rijbewijs, dat ze eigenlijk dus al lang in had moeten leveren, is ingenomen.

Rond 15.00 uur reed de vrouw over de Piet Heinstraat toen er achter haar wederom een politieauto opdoemde. De vrouw werd voor de tweede keer die dag overgebracht naar het politiebureau en dit keer kwam ze er niet vanaf met alleen een bekeuring. Haar auto is door de agenten in beslag genomen en op het bureau gestald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (7-2-2009 om 14:55)
Die oudjes kunnen er ook wat van hoor! en de overheid niet minder!
Tijger (7-2-2009 om 14:12)
Niet zo overdreven Martin! Ze moeten eens die grote criminelen pakken, maar daar doen ze niets mee, en lopen in een paar weken weer vrij rond.In Nederland mag niets, maar kan alles .!De regering hier in dit klote landje is gewoon niets! De politie kan hier ook niets aan doen.
Nico (7-2-2009 om 13:57)
Soms zie je de politie nooit, en zo 2 keer op een dag, vast zetten zo iemand. Niet luisteren dan maar zitten een week of zes.
Jaap (7-2-2009 om 13:27)
Je leest het heel vaak dat iemand na een rijontzegging - vaak voor een paar uur - weer achter het stuur zit. De politie moet bij een rijontzegging heel simpel de autosleutels en rijbewijs innemen en die pas weer teruggeven nadat de rijontzegging is afgelopen.
Martin (7-2-2009 om 13:06)
Nou gelijk nog een maandje opsluiten. Over een maand weer rijden: 2 maanden opsluiten. Weer: 4 maanden. Weer: 8 maanden dan 16, 32, 64 enz enz. Wordt het vanzelf levenslang.
Cookie-instellingen beheren