Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Tankstation Middelburg overvallen

Toegevoegd: 07-02-2009, 17.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: PZC
MIDDELBURG - Het Esso-tankstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg is zaterdagmiddag rond 16.40 uur overvallen.


Volgens politiewoordvoerster Mirja Vis waren bij de overval twee daders betrokken. Zij gingen het tankstation binnen op het moment dat daar geen klanten aanwezig waren. Zij bedreigden de caissière en namen een onbekend geldbedrag uit de kassa.

De politie heeft een buurtonderzoek gedaan, maar dat leverde niet veel op. De politie verzoekt daarom getuigen zich te melden. Als er mensen zijn die ook maar iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot de daders en/of de overval worden zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen met 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (8-2-2009 om 18:47)
De cassière wens ik veel sterkte!
Shell-Roosevelt (8-2-2009 om 14:33)
@powerof live Wij zouden je meteen op straat zetten aan aangifte doen van illegaal wapenbezit. Jij werkt in ieder geval niet bij ons.
---- (8-2-2009 om 10:00)
En dan nog wel te bedenken dat ze pas nieuwe camera's op hebben gehangen, ik hoop maar dat de daders daar zodanig goed opstaan dat ze gepakt worden, en de straf? niet te min.
Jacqueline (8-2-2009 om 09:54)
Geef gewoon de beelden vrij, dan kunnen ze eerder gepakt worden.
R.L.Dijke (8-2-2009 om 02:27)
Voor betreffende medewerkster spreek ik de wens uit dat de impact minimaal en voor de dader(s) maximaal zal zijn. Veel sterkte op je eerst volgende werkdag.
Dauwendaele-David (7-2-2009 om 20:05)
Ik reed hier langs om kwart voor 5 en ik zag al dat er popo bij de esso stond dus dan wist ik het al.
Cookie-instellingen beheren