Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt op parkeerwacht in

Toegevoegd: 07-02-2009, 20.04 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.


De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren. Toen hij na de tweede keer de vrouw wilde bekeuren en daarvoor, staande op straat, aan de voorkant van de auto het kenteken wilde noteren, gaf de vrouw gas en wilde naar de rijbaan sturen.

Omdat de man, op de straat, heel dicht bij de auto stond kon hij ternauwernood, door op het trottoir te springen, een aanrijding voorkomen. De vrouw is weggereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (8-2-2009 om 18:54)
Als de parkeerwachter al twee keer vraagd om je auto te verzetten dan vraag je erom om bekeurd te worden. Maar schijnbaar was het bellen belangrijker. Als dat zo was had ze dat de parkeerwachter kunnen uitleggen. Toch?
Razor Ramon (8-2-2009 om 18:00)
Die vrouw stond daar hoogstwaarschijnlijk omdat ze niet wilde bellen in de auto. Dan ga je netjes aan de kant krijg je nog een boete...
Erik (8-2-2009 om 17:03)
Al stond ze daar maar even...al was de parkeerwachter niet de meest begripvolle...al stond ze niet geparkeerd....lijkt mij nog geen reden om hem voor zijn sokken te rijden. Als ze hem geraakt had en hij was voor zijn leven invalide geraakt...nouja, dan had hij maar niet zo lastig moeten zijn toch?
Els (8-2-2009 om 16:33)
Ik graag even iets kwijt, ik ken de mevr en ze was inderdaat aan het bellen. je mag dit niet aan het rijdende doen want dan kost je het een boete. zij had telefoon, omdat er iets gebeurt was, en niemand wacht op geen leuke telefoontjes, parkeer beheer denk eerst na.
John (8-2-2009 om 15:52)
nou laat deze vrouw haar rybewys maar eens opnieuw hallen. wat als je zo met een auto ryd
Cees (8-2-2009 om 15:20)
Deze mensen doen ook hun werk en die worden betaald door ons wat zou men geschreven hebben als die man dood was gereden door die vrouw dus oppakken die vrouw en 10 jaar de bak in .
Cookie-instellingen beheren