Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Vrouw rijdt op parkeerwacht in

Toegevoegd: 07-02-2009, 20.04 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.


De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren. Toen hij na de tweede keer de vrouw wilde bekeuren en daarvoor, staande op straat, aan de voorkant van de auto het kenteken wilde noteren, gaf de vrouw gas en wilde naar de rijbaan sturen.

Omdat de man, op de straat, heel dicht bij de auto stond kon hij ternauwernood, door op het trottoir te springen, een aanrijding voorkomen. De vrouw is weggereden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerit (9-2-2009 om 16:05)
G jij snapt het niet helemaal agenten en buitgewoon Opsporingsambtenaren zijn beëdigt door justitie zij zijn dus bevoegd om op te treden en te bekeuren. Denk jij nou echt dat een agent geen agressie mee maakt op straat droom lekker verder.
Hennie (8-2-2009 om 20:28)
Al lezend kom je duidelijk tot de conclusie hoe dom en aggressief de Walchenaren zijn! "Ik ken haar persoonlijk" ook al zo'n domme opmerking. Geef haar aan en wees eens flink! Die automobiliste (beslist GEEN chauffeuze) is een moordenaar in spé. Opsluiten dus!
John (8-2-2009 om 19:57)
De vrouw stond dus ook nog eens op een fietsstrook en dat mag ook niet. Op de lokatie staat dus ook een parkeerverbodzone en de weg is daar smal. Dit zorgt voor een gevaarlijke situatie en de parkeerwacht had gelijk om die dame weg te sturen. Aan de andere zijde van de straat zijn parkeervakken.
Frans 1 (8-2-2009 om 19:28)
Of ze nu zat te bellen of niet,maakt niets uit.Op iemand inrijden is poging tot doodslag.Alle andere reaktie's veranderen hier niets aan.
J (8-2-2009 om 19:25)
Het kan overdreven zijn ik zie echter een aantal reactie's dat ze niet geparkeerd zou staandit is dus onzin parkeren doe je als je langer stil staat aan de kant van de weg die nodig is om passagiers te laten in of uitstappen of die nodig is voor het laden of lossen van goederen.
G (8-2-2009 om 19:01)
Ik vind dat een bevoegd politieagent alleen maar mag schrijven maar geen nep agenten en zo krijg je deze situaties.
Cookie-instellingen beheren