Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke brand verwoest monumentenpand Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 06.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft zondagochtend vroeg een flinke brand gewoed in een monumentaal pand aan de Prins Hendrikweg. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 05.00 uur ontdekt. Er was sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer zette twee blusauto's en een ladderwagen in om het vuur te blussen. Na de bluswerkzaamheden is het pand geventileerd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Het pand was tot oktober 2008 eigendom van Rijkswaterstaat. Hierna werd het verkocht aan de Gemeente Vlissingen. Die zorgde hiermee voor de huisvesting van een projectbureau voor het Scheldekwartier en de Kenniswerf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leander (8-2-2009 om 19:57)
Wat zonde zeg,dit was een heel mooi pand,hopelijk is het nog te redden!
Natascha (8-2-2009 om 13:35)
Jeetje wat zonde geen woorden voor maar is vast aan gestoken zo afgelegen gebouw
Cookie-instellingen beheren